Digitaal Logboek
Klik hier
Login

informatie en advies

Advies Brandveiligheid

Advies brandveiligheid en inventarisatie brandwerende voorzieningen voor uw gebouw. Doe de gratis quickscan brandveiligheid.

Hierin wil BT Noord u ontzorgen door te adviseren in het brandveiliger maken van uw gebouw(en) en een inventarisatie te maken van de mogelijke gebreken. Dit kunnen wij doen door een beperkte Quickscan uit te voeren of een uitgebreide inventarisatie in een digitaal logboek BT Noord vast te leggen.

Een inventarisatie brandveiligheid voor uw gebouw?

Klik op één van onderstaande twee opties voor meer informatie:

GRATIS Quickscan brandveiligheid
Hierbij inventariseren wij het gebouw visueel op de essentiële bouwkundige controlepunten brandveiligheid en op dezelfde punten als bij een uitgebreide inventarisatie. Maar in dit geval niet het gehele gebouw of bouwwerk. Wij zullen, in overleg met u, een aantal ruimtes en punten inventariseren en vanuit deze Quickscan een advies uitbrengen over de mogelijke gebreken die zijn geconstateerd.
Uitgebreide inventarisatie in een digitaal logboek BT Noord
Hierbij inventariseren wij het hele gebouw visueel op onderstaande punten en leveren wij u een digitaal digitaal logboek BT Noord aan met bijbehorende foto’s. Bij deze controlepunten komt, in overleg met u, onze sticker brandwerende afdichting plus QR-codes. Deze QR-codes kunt u met uw mobiele telefoon of andere mobiel apparaat inscannen en middels een door ons opgegeven inlogcode het logboek van de desbetreffende controlepunt live bekijken. Vervolgens brengen wij aan de hand van de mogelijk geconstateerde gebreken een advies uit.
Ook kunt u met dezelfde QR-codes, bijvoorbeeld tijdens een rondgang met de brandweer, deze inscannen en live laten zien dat de sparing voldoet aan de eisen.

 

Essentiële bouwkundige controlepunten brandveiligheid:

Afspraak maken met uw specialist op het gebied van Brandveiligheid en Techniek!

Voorkom grotere brandschade aan uw pand. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij vertellen u precies wat we voor u kunnen betekenen. Want een brandveilig gebouw garandeert ook de veiligheid van uw mensen en kostbaarheden en verlaagt mogelijk de kosten op uw verzekeringspremie.