Digitaal Logboek
Klik hier
Login

Vacature monteur brandpreventie

BT Noord zoekt per direct handige en serieuze monteurs. Vanwege toename van diverse projecten op het gebied van brandwerende doorvoeringen, brandwerende isolatie en brandwerende constructies, zijn wij regelmatig opzoek naar monteurs voor in de brandpreventie.

Ben jij diegene of ken jij een handige aanpakker met interesse in brandpreventie, stuur dan een e-mail naar: info@btnoord.nl

Wat zijn je taken?

Je werkzaamheden zijn heel divers en wisselen gedurende de hele dag of elke week elkaar af. Samen met je collega zorg jij ervoor dat de sparingen en doorvoeringen zoals e-kabels, luchtkanalen met brandkleppen, (on)geïsoleerde stalen leidingen en kunststof leidingen m.b.v. brandmanchetten bijv. brandwerend worden gemaakt. Je draagt zorg voor de benodigde materialen, zoals brandwerende coating, kit, isolatie en plaatmateriaal. Met de bijbehorende hulpmiddelen (trap of steiger) plus gereedschappen voor het uitvoeren van de werkzaamheden en volgt de veiligheids-, gezondheids- en milieurichtlijnen (VGM).

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een (v)mbo werk- en denk niveau. Ook heb je affiniteit met techniek, bouwkunde of installatietechniek. Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met zijn handen te werken en tekeningen te lezen. Daarnaast ben je leergierig, een aanpakker met de nodige technische vaardigheden en zowel een teamplayer als zelfstandig kunnen werken.

Je spreekt, leest en schrijft vloeiend de Nederlandse taal.

Wat bieden we jou?

Een leuke baan met veel afwisseling, samenwerken in een klein team en verschillende uitdagende projecten in de Brandveiligheid en Techniek. De kans om ervaring op te doen in de brandpreventie, wat toch net anders is dan de andere werkzaamheden in de repeterende bouw en installatietechniek.

Bij ons is de Cao Metaal & Techniek (isolatiebedrijven) van toepassing.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature en spreekt de functieomschrijving je aan? Solliciteer dan vandaag nog!


BT Noord
Potklei 16 D
9351 VS Leek
T (0594) 745 400
E info@btnoord.nl