Digitaal Logboek
Klik hier
Login

Beheer & Onderhoud Brandwerende Producten

U krijgt bij ons een productcertificaat van de toegepaste brandwerende producten. Indien u dit wenst, kunnen wij de brandwerende doorvoeringen en voorzieningen jaarlijks voor u controleren. Hiervoor stellen wij, in overleg met u, een beheer- en onderhoudscontract op. Met een onderhoudscontract verlengt u ieder jaar automatisch de garantie van uw brandwerende doorvoeringen en voorzieningen.

Digitaal Logboek BT Noord

digitaal logboekDigitaal
Logboek

Van de door ons uitgevoerde werkzaamheden en aangebrachte brandwerende doorvoeringen en voorzieningen verzorgen wij voor u een Digitaal Logboek. Deze kunt u overleggen aan instanties als zij hier om vragen. In dit logboek staat een overzicht van de brandwerende maatregelen met de bijbehorende WBDBO (Weerstand tegen BrandDoorslag en BrandOverslag). Dit overzicht voorzien we altijd van foto’s ter bewijsvoering maar ook omdat brandwerende doorvoeringen en voorzieningen vaak op slecht begaanbare plaatsen zitten zoals boven een plafond of in een technische ruimten. Omdat onze sticker brandwerende afdichting met QR-codes voorzien zijn hoeft u niet meer met een boekwerk onder uw arm het pand door, maar kunt u met uw mobiele apparaat het logboek live inzien via een door ons opgegeven inlogcode. De door ons opgegeven inlogcode is ter voorkoming van ongewenst gebruik van de QR-codes en inlogsysteem van de desbetreffende opdrachtgever.

Voordelen Digitaal Logboek BT Noord

HILTI CFS-DM Firestop Documentation Manager is een perfecte oplossing die alles bevat wat je als planner, installateur, gebouwbeheerder of autoriteit nodig hebt.

Bekijk hieronder de video


‘Laat uw gebouw regelmatig op Brandveiligheid controleren zodat u blijft voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en de continuïteit van uw bedrijf is gewaarborgd!’